English Communication Class-English Grammar Revision Class

Cánh cửa hội nhập WTO sắp mở ra hoàn toàn. Hàng triệu CƠ HỘI VIỆC LÀM với MỨC THU NHẬP CAO, HÀNG TRIỆU CƠ HỘI ĐẦU TƯ, KINH DOANH sẽ mở ra cho Bạn. Bạn đã SẴN SÀNG ĐÓN NHẬN NHỮNG CƠ HỘI MỚI này chưa?
VẤN ĐỀ CỦA BẠN?
 • Bạn muốn kiếm nhiều tiền hơn?
 • Bạn muốn làm việc ở các tập đoàn đa quốc gia?
 • Bạn muốn có nhiều CƠ HỘI thăng tiến hơn trong sự nghiệp của mình?
      Giỏi giao tiếp tiếng Anh là một lợi thế, nhưng…

 • Bạn đã cố gắng nhiều mà vẫn chưa đạt kết quả như mong muốn?
 • Bạn đang bối rối không biết bắt đầu học tiếng Anh từ đâu?

BẠN MONG MUỐN?

 • Nói bất kỳ câu tiếng Anh nào theo giọng bản xứ
 • Phát âm bất kỳ chữ nào trong tiếng Anh
 • Nói đúng ngữ điệu của người bản xứ
 • Biết cách nối âm và biến âm
 • Làm chủ phương pháp học giao tiếp tiếng Anh
 • Tăng kỹ năng nghe nói lên một đẳng cấp mới trong thời gian cực kỳ ngắn
 • Làm chủ 50 câu giao tiếp theo chủ đề xây dựng mối quan hệ
 • Học kinh nghiệm làm việc quốc tế
 • Có những kỹ năng cần thiết trong giao tiếp
TIN VUI CHO BẠN LÀ:
Tất cả những điều Bạn quan tâm đều được giải quyết thông qua khóa học:

Chi tiết tại: http://www.lamchugiongbanxumy.com/

42 thoughts on “English Communication Class-English Grammar Revision Class

Add yours

 1. Thanks for your valuable experiences and good teaching curriculum.
  I felt English class curriculum is very well.
  I have studied two weeks and my English capability is so fast.
  I can have precise intonation and speak English fluently.
  I hope you can take your experiences in English to everybody.

  Thank you and Best Regards.
  Nguyen Thi Nhu Y

 2. This class is very useful. I think everyone who want to improve their English communication skill for their jobs should join this class.

 3. i have been joining this English communication class for 2 weeks. My English is quite better and now i feel self-confident when i speak English. It helps me a lot in pronouncing new words. If u wanna improve ur english quickly, enroll this class right now.

 4. The English communication class is very useful and the teacher is very nice, ha ha.
  I also was a student in this course.
  Thank for my teacher.
  Bella o^_^o

 5. I have just studied at Jimmy’s class,now i feel very confident when reading new words, and I think this is the best place for me to improve my English.

 6. I just attended 2 days at Jimmy class; I found it very interesting. I have certain results, which helps me be confident when talking to people. My classes are not finished yet but I would say my sincere thanks to Jimmy. Everybody, if you want to improve your English pronunciation, etc…, you can participate in this class.

 7. Hi Jimmy!

  Thanks for your help in last month. I think i improved my pronunciation and listening a lot after join to your class. I’m very fantastic.

  Hope for more help! Thanks a lot.

 8. This class is really very helpful for anyone who want to improve English speaking. After studying in this class, you will feel that speaking English like a foreigner is not difficult because you know the key to speak naturally and correctly. And the special thing is that the teacher’s very nice, enthusiastic and friendly.
  Wonderful teacher! I hope you will be successful in your work and life.

  Thanks a lot

 9. After learning this course, I feel more confident to speaking English. There are a lot interesting things about English that I have not been taught at high school or college. Besides, the teacher is really good. Thank you very much!

 10. Hi Truc!

  Thanks for your help in time. After course English Speaking class of you, I can pronounce new word and I feel more confident when i speaking with other person. Also the most important is how i can dev my english skill.

  Have nice day and nice weekend !

 11. Hi Jimmy,

  Firstly, I would like to give my high gratefulness to you for this class. It is really helpful for me and those who want to speak English like a native speaker. I have studied Eng for a long time, but until now I know how to pronounce in a real way. Again, thanks so much!

  1. Học phí là 600.000đ/1 khóa/1 tháng. Có thắc mắc gì bạn có thể chat YM or điện thoại cho tôi. Chúc bạn cuối tuần vui vẻ!

 12. I was one of the first students of the Communication Class.

  Teacher! Why don’t you name an English nickname for me?!

  Hix

 13. Được quen biết thầy, đó thật sự là một việc rất đỗi tình cờ. Quả thật, đôi khi trong cuộc sống này, những thay đổi bất ngờ được mang lại từ sự tình cờ lại thú vị đến vậy.
  Khóa học này đã đem đến nhiều điều thiết thực vượt quá sự tưởng tượng và mong muốn của chính mình. Nó như tiếp thêm cho tôi động lực để tự mình bước đi trên con đường “tự học” không mấy bằng phẳng này. Sự chủ động hơn trong việc học Tiếng Anh có lẽ là điều thay đổi đầu tiên. Tôi đã không còn ngán ngẩm khi nhìn những đoạn đối thoại khô cứng như trước, mà chủ động hơn để chinh phục nó; ngày ngày đều cố gắng nghiền ngẫm lại bài học và thực hành với chính bản thân mình; cảm giác khi lật từng trang từ điển không còn là điều gượng ép mà chính là sự chủ động tự giác một cách có trách nhiệm với vốn tri thức của bản thân. Khóa học đã giúp tôi nắm được cách để phát âm đúng và chuẩn, nắm được sự khác biệt theo giọng Anh hay giọng Mỹ, hay biết thêm những thành ngữ và tiếng lóng, biết làm thế nào để thể hiện một câu văn trở nên trôi chảy và mềm mại hơn, chạm đến ngưỡng cao nhất của sự diễn đạt về nội dung – đó chính là một trong những điều cốt lõi của tiếng Anh giao tiếp mà bất cứ người học nào cũng muốn đạt được. Tôi tiếc rằng mình không gặp thầy sớm hơn nhưng không có nghĩa bây giờ là quá muộn.
  Ngoài những vốn kiến thức cần thiết, tôi còn được học hỏi thêm khá nhiều kiến thức về các kỹ năng rất hữu ích trong việc phục vụ cho công việc sau này của mình.
  Cám ơn thầy vì những điều thầy đã mang lại. Một người thầy đầy lòng nhiệt huyết của tuổi trẻ, không để thời gian lặng lẽ trôi qua một cách vô nghĩa, “đa tài” và biết biến điều đó để trở nên “đa năng”, trở nên hữu ích. Cám ơn thầy vì….tất cả!!

  1. Cảm ơn Ly vì những điều tốt đẹp dành cho tôi. Với tinh thần học hỏi không ngừng của Ly, tôi tin chắc rằng Ly sẽ thành công trong thời gian không xa. Chúc mọi điều tốt đẹp đến với Ly cùng gia đình!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Up ↑

%d bloggers like this: